The reception was held at the Sails restaurant in MacMahans Point. In the morning, it was raining and I felt very sorry for this couple, however when I delivered flowers to the hotel, the sky was clearing up. I felt very happy.
the theme colour : Cream, apricot, purple, blue and white.
I found that recent trend is purple for wedding.
Melanie especially asked me to use lisianthus which edge has purple colour in. I have used lisianthus, apricot colour of roses, freesia, bouvardia, nerine.
イースターの土曜日に、MelanieとThomasの結婚式のお花を作りました。レセプションはSails Restaurant。朝から雨模様ですごく心配だったけど、ホテルにお花を届けて、レストランをセットアップ始めたころには、雨が上がって、ハーバーブリッジもきれいに見えていました。 ラッキーでしたね。

トルコキキョウを入れたウエディングブーケ。特にエッジのフリルに紫の入ったものをというご希望でした。最近の結婚式はなぜか紫をというお客様が多くなっています。トレンドかしら?

Corsage with apricot colour of David Austin and lisianthus.
コサージュにはDavid Austinをひとつ入れました。

Apricot colour of roses, freesia, scabiosa, delphinium, lisianthus. Usually, in Sydney, it is difficult to find scabiosa, but I happened to find them and used for this arrangements effectively.
Sailsレストランのテーブル装花は、もう少し、ブルーと紫を入れ込みました。普段手に入らないスカビオサも偶然花市場で見かけて入れてみたらすごく効果的



Table arrangements

ワインセラーのガラスに映ったアレンジメントもいいですよね。
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